background image

 

Valvoline

 

Dr. John Ellis skabte branchens første varemærke i 1866, da han hældte sit smøremiddel ind i de hængende ventiler på en stor V-formet dampmaskine, hvilket løsnede ventilerne, så de let kunne bevæges. Kort tid efter registrerede Dr. Ellis navnet VALV-O-LINE som et af verdens allerførste registrerede varemærkenavne. I dag er Valvoline en førende leverandør af innovative produkter og tjenester over hele verden.

Mere end et århundrede med kvalitet
Med næsten 140 år bag sig har Valvoline de ældste rødder i olieindustrien. Valvoline smøreolie er anerkendt som førende indenfor produkt- og servicekvalitet med tusindvis af loyale kunder i hele landet.

Den innovative kant
Som en del af Ashland-familiens nyskabende virksomheder driver Valvoline et verdensomspændende netværk af laboratorier, der udvikler og tester de finest tilgængelige produkter. Valvoline produkterne overgår specifikationerne for at give brugerne tilliden til, at deres biler yder deres allerbedste.

Gennemprøvet ved racerkørsel
Racerkørselsvindere har stolet på Valvolines høje ydeevne siden Amerikas første racerløb i 1895. Valvoline-sponserede hold har opnået mesterskaber og sejre i serier som Formel 1, NASCAR, Indy 500 og World Rally. De gode resultater indenfor racerkørsel beviser produkternes høje kvalitet overfor det bredere marked.

 

www.valvolineeurope.com

 

 

 


 

 

 


 

 

Her holder vi til:

Administration/logistik:
Eurodeal
Sintrupvej12

8220 Brabrand

  

Tlf: 70 13 11 13
Fax: 70 13 11 02
Mail: eurodeal@eurodeal.dk

Google Maps

Eurodeal:

Historie

Forretningsgrundlag

Medarbejdere


Nyheder:

Presse

 

 

 

Søg:

Profilering:

Motorsport

Arkiv

au2web.dk


Produkter:

Valvoline smøremidler

Tectyl rustbeskyttelse

Motip kemi

Yuasa batterier

Parts4mc.dk

 

 

 

Leverandører:

Valvoline
Tectyl

Yuasa

Motip
Denso

Philips

Champion

Tsubakimoto