background image

 

Roulunds Rubber

 

Roulunds Rubber er en førende leverandør af kileremme og multiribremme. Gennem et tæt samarbejde med bilfabrikanterne udvikler og producerer Roulunds Rubber remme, som skal anvendes i fremtidige generationer af biler. Roulunds Rubber har modtaget en række tekniske godkendelser som Original Equipment Manufacturer (OEM), hvilket beviser virksomhedens position inden for det automotive marked.

Roulund Rubber råder over en omfattende in-house forsknings- og udviklingsfunktion, testlaboratorium, og gummiblandingsafdelinger, og samarbejder tæt med sine kunder for at ligge i spidsen, når det gælder den tekniske udvikling. En bred vifte af testudstyr i fysiske og kemiske laboratorier anvendes til at teste produkter i henhold til nationale og internationale standarder.

Bestræbelserne på at hele tiden at udvikle og fremstille remme af højeste kvalitet understreges af det faktum, at Roulunds Rubbers produktion af remme er QS 9000, TS 16949 og ISO 14001certificeret.

Et stort antal af de europæiske og japanske bilparker er udstyret med remme fra Roulunds Rubber. Nogle af vores referencer er Volvo, VW, Scania, GM, Renault, Ford, Nissan og Mazda.

 

 

http://www.roulundsrubber.contitech.de/

 


 

 

 


 

 

Her holder vi til:

Administration:
Eurodeal A/S
Sintrupvej12

8220 Brabrand

 

Ekspedition/Lager:
Eurodeal A/S
Stamholmen 111
2650 Hvidovre

 

Tlf: 70 13 11 13
Fax: 70 13 11 02
Mail: eurodeal@eurodeal.dk

Google Maps

Eurodeal:

Historie

Forretningsgrundlag

Medarbejdere


Nyheder:

Presse

 

 

 

Søg: