background image

Filtron

 

Siden Filtron blev etableret i 1982, har firmaet specialiseret sig i produktion af kvalitetsfiltre til bilindustrien, maskiner, motoriske enheder og specialudstyr, og er i dag en virksomhed med aktiviteter i hele verden.

Filtron er en del af den internationale motorkoncern Affinia Group, som er førende indenfor design, produktion, distribution og markedsføring på det globale marked for personbiler og heavy duty.

Sortimentet består af mere end 2300 typer af filtre med en kvalitetsstandard svarende til originale dele. Filtron er leverandør af filtre til: Volkswagen, General Motors, Ford, Land Rover, Jaguar, Mercedes- Benz, Saab, Lotus, Harley Davidson, Suzuki & Aston Martin.

I Filtrons laboratorium udføres test på luft-, brændstof- og oliefiltre i overensstemmelse med internationale standarder, og der føres detaljeret kontrol med råvarer, produktion og færdige produkter.

 

Konstante investeringer i automatiserede produktionsprocesser, nye teknologiske løsninger, effektive og moderne produktionslinjer og kontinuerlig søgen efter forbedrede arbejdsmetoder sikrer kvaliteten af  Filtrons produkter.

 

 

 

Her holder vi til:

Administration:
Eurodeal A/S
Sintrupvej12

8220 Brabrand

 

Ekspedition/Lager:
Eurodeal A/S
Stamholmen 111
2650 Hvidovre

 

Tlf: 70 13 11 13
Fax: 70 13 11 02
Mail: eurodeal@eurodeal.dk

Google Maps

Eurodeal:

Historie

Forretningsgrundlag

Medarbejdere


Nyheder:

Presse

 

 

 

Søg: